Τη δική του εκδοχή σχετικά με τις κατηγορίες που του αποδίδουν περί βιασμού της 22χρονης ανιψιάς του, μοιράστηκε ένας 42χρονος μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο ίδιος αρχικά παραδέχθηκε το λάθος του on camera λέγοντας: «Το μεγάλο μου λάθος ήταν ότι υπήρχε συγγένεια και δεν μπόρεσα να αντισταθώ», ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι η παράλληλη σχέση του με μάνα και κόρη έκανε έξαλλη την πρώτη, που «σκαρφίστηκε» όλη αυτή τη σκευωρία για να τον εκδικηθεί. «Είχα δεσμό 10 χρόνια και με τη μάνα της. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ που κατάλαβε ότι είχα σχέση και με τη μάνα της».

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είπε όλη την αλήθεια για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του στη σύζυγό του αναφέροντας: «Δεν επηρέασε τη σχέση μας. Δεν είμαι βιαστής, έκανα ένα λάθος».

Σοκαρισμένη η 22χρονη

Από τη δική της πλευρά, η 22χρονη μιλά για τις συνολικά τέσσερις φορές που βρέθηκε με τον θείο της και τον φόβο που της προκάλεσε με τη συμπεριφορά του.

«Ο θείος μου με καλούσε συνεχώς σπίτι του και δεν είχα αντιληφθεί κάτι. Όταν η κόρη του παντρεύτηκε και έφυγε από το σπίτι, οι επαφές μας ήταν συχνότερες, ώσπου με κάλεσε στο κινητό και μου είπε ότι θέλει να βρεθούμε, όπως και έγινε».

Όπως πρόσθεσε φανερά σοκαρισμένη: «Κάποια στιγμή με έβγαλε φωτογραφία μέσα από το αυτοκίνητο ενώ ήμουν γυμνή».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0kmpnq0596h)