Δεν προέκυψαν ευρήματα, κατά την ιατροδικαστική εξέταση, που να παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους, το οποίο μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου από τους γονείς του στο νοσοκομείο της Κω, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες της ιατροδικαστικής εξέτασης που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στη Ρόδο, όπου και η σορός μεταφέρθηκε εν πλω για το νεκροτομείο του νησιού.

Κατά την νεκροτομή, ο ιατροδικαστής δεν «είδε» ευρήματα που να οδηγούν στο συμπέρασμα της σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ οι μώλωπες που φέρει το παιδί είναι προγενέστεροι του θανάτου. Ο θάνατος του μόλις ενός έτους βρέφους οφείλεται σε πνιγμό κατά την κατάποση της τροφής και πλέον οι γονείς του, κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα της Κω.

Η κινητοποίηση των αρχών ωστόσο ήταν μεγάλη αφού οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε το μικρό κορίτσι, θεώρησαν πως τα ευρήματα που είχαν παρέπεμπαν σε σεξουαλική κακοποίηση. Για αυτό τον λόγο άλλωστε το βρέφος μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Ρόδου, προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή για να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης.


Οι γονείς είναι ένα νεαρό ζευγάρι Ρομά, οι οποίοι, όπως υποστηρίζουν στους αστυνομικούς, εντόπισαν νεκρό το κοριτσάκι τους, μέσα στο κρεβάτι του. Το σπίτι τους, βρίσκεται σε αυτή την πολυκατοικία που σας παρουσιάζουν αποκλειστικά τα «Παραπολιτικά», πίσω από αυτό το μπαλκόνι με τα απλωμένα ρούχα. Η οικία βρίσκεται στην περιοχή των παλιών εργατικών κατοικιών του νησιού, όπου έμενε εκεί τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι.

kos_brefos_21_4_2024_1__esoteriki
kos_brefos_21_4_2024_2__esoteriki
kos_brefos_21_4_2024_3__esoteriki


Κως: Έπεσε από το κρεβάτι του, λένε οι γονείς για τις κακώσεις στο βρέφος - «Γνώριμος» των αρχών ο δράστης


Οι γονείς, υποστηρίζουν ότι βρήκαν νεκρό το βρέφος, ενώ ερωτώμενοι για το πως μπορεί να έγιναν οι κακώσεις στο σώμα του, εξέφρασαν την άποψη πως ίσως και να έπεσε από το κρεβάτι του. Οι ίδιοι αρνούνται ότι κακοποίησαν το παιδί. Ο πατέρας του παιδιού, κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για πορνογραφικό υλικό και αυτομάτως οι συνειρμοί ως προς το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης ήταν έντονοι.

Το σπίτι των γονιών έχει ήδη ερευνηθεί από τους αστυνομικούς χωρίς προς το παρόν, να έχει βρεθεί κάτι που να βοηθά στην σύνθεση του παζλ της υπόθεσης. Οι γονείς του νεκρού βρέφους, παραμένουν στο αστυνομικό τμήμα της Κω.