Περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στην Κω, όταν μια 35χρονη γυναίκα συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω, όταν προσπάθησε να πυρπολήσει μοτοποδήλατο μικρού κυβισμού στο κέντρο της πόλεως Κω.

Όπως αναφέρει το kostv.gr, oι άνδρες της Πυροσβεστικής περί ώρα 21:15 και ενώ κινούνταν με το υπηρεσιακό τους όχημα επί συγκεκριμένης οδού της δημοτικής κοινότητας Κω, αντιλήφθηκαν την παρουσία μιας γυναίκας η οποία επιχειρούσε εμπρησμό σε μηχανάκι που βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου.

Η 35χρονη γυναίκα πρόλαβε να βάλει φωτιά στο σταθμευμένο δίτροχο όχημα και προσπάθησε να εξαφανιστεί, ωστόσο τα στελέχη του ανακριτικού τμήματος της Π.Υ. Κω κινήθηκαν προς το μέρος, της πέρασαν χειροπέδες και τη συνέλαβαν με σκοπό να οδηγηθεί στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα στο Α.Τ. Κω με σκοπό να δικαστεί στο Αυτόφωρο για την πράξη της, η οποία διώκεται ποινικά.

Οι άνδρες του ανακριτικού της Πυροσβεστικής με τη δικογραφία που συνέταξαν την παρέπεμψαν σε ανακριτή και εισαγγελέα και αναμένεται να υποστεί τις συνέπειες του νόμου καθότι κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση.