Τραγωδία τη Μεγάλη Τετάρτη (1/5) στην Κρήτη όταν μια 44χρονη γυναίκα κατέρρευσε και πέθανε στη μέση του δρόμου.

Διερχόμενοι οδηγοί και περαστικοί έσπευσαν για βοήθεια όμως δεν κατάφεραν όμως να την σώσουν. Τραγική φιγούρα ο εξάχρονος γιος της άτυχης γυναίκας που ήταν μπροστά την στιγμή που η μαμά του έφευγε από την ζωή. Τον κράταγε από το χέρι και πήγαιναν βόλτα στην αγορά για πασχαλινή λαμπάδα.

«Το κρατούσε δίπλα της, το αγοράκι, άρχισε και έκλαιγε, "έμεινε" το παιδάκι... "μαμά, μαμά" έλεγε» είπε αυτόπτης μάρτυρας για το τραγικό συμβάν


Κρήτη: Κατέρρευσε μπροστά στα μάτια του παιδιού της

Η μητέρα διέσχιζε τον δρόμο, κρατώντας από το χέρι το μικρό της αγοράκι, όμως σε κάποιο σημείο δεν μπόρεσε να κάνει ούτε ένα βήμα παραπάνω. Κατέρρευσε μπροστά στα μάτια του παιδιού της.

Συγκλονισμένη είναι η θεία του αγοριού, που άκουσε τα πάντα στο τηλέφωνο. «Γελάγαμε κάναμε τα αστεία μας.... και ξαφνικά σταμάτησε να μου απαντάει... Στην αρχή άκουσα μία οχλαγωγία, άκουγα τον μικρό να φωνάζει "μαμά, μαμά, μαμά". Άκουγα ότι δεν έπαιρνε αναπνοές. Και μετά ενημέρωσα τον αδερφό της και τη μητέρα της».

Κρήτη: Aπό τη χαρά στην τραγωδία σε μια στιγμή

Η άτυχη μητέρα είχε πάει στην αγορά με τον 6χρονο γιο της για να διαλέξουν λαμπάδα. Μία ευχάριστη στιγμή μετατράπηκε σε τραγωδία κι όλα μαύρισαν μπροστά στα μάτια του μικρούλη.

«Ήταν ξαφνικό, δεν το περιμέναμε κι εμείς, πήγε να πάρει λαμπάδα», λέει συγγενικό της πρόσωπο.

Όπως λένε, η άτυχη 44χρονη ήταν ένας καλόκαρδος άνθρωπος, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0z3fj7rc1ch)