Θύμα εκφοβισμού κατήγγειλε πως έχει πέσει ένας άνδρας 53 ετών από τη Ναύπακτο, μετά την καταγγελία που έκανε για κακοποίηση ζώων.

Σύμφωνα με το Mega, φασαρίες με μηχανές, απειλές έξω από το σπίτι του, ύβρεις, ακόμα και ρίψη μολότοφ στο παράθυρο του υπνοδωματίου, που κοιμάται η μητέρα του, βιώνει ο άνδρας απ' όταν, το 2018, κατήγγειλε την κακοποίηση αδέσποτων ζώων της γειτονιάς από δυο περαστικούς.

Ναύπακτος: "Εδώ μιλάμε για μία συνεχόμενη εμπόλεμη κατάσταση, εγώ το βράδυ δεν κοιμάμαι" 

«Έξι χρόνια πριν έχει ξεκινήσει αυτή η ιστορία και περιπέτεια μεγάλη για εμένα. Το 2018, τον Μάιο, μπροστά στο σπίτι μου ένα νεαρό παιδί κλώτσησε μία γατούλα», είπε ο καταγγέλλων και συμπλήρωσε: «Θεώρησα ότι ήταν μία απερισκεψία της στιγμής. Δυστυχώς, μετά από δύο μήνες το ίδιο περιστατικό επαναλήφθηκε μπροστά στο σπίτι μου με μία κλωτσιά σε άλλη γάτα της περιοχής. Μία εικόνα την οποία δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Να βλέπεις ένα ζώο να το κλωτσάει κάποιος σαν μπάλα ποδοσφαίρου».

Στις 12 Ιουλίου πάλι οι ίδιοι, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, φαίνεται να κυνηγάνε μία γάτα έξω από το σπίτι του. «Είναι μία συμμορία γνωστή στην Αστυνομία Ναυπάκτου. Μάλιστα, έχουν πει ότι έχουν κάνει και χειρότερα», είπε ο 53χρονος.

Όταν έγινε το δικαστήριο για αυτά τα δύο περιστατικά και ο πατέρας του ανήλικου δράστη καταδικάστηκε για παραμέληση εποπτείας, εκεί σύμφωνα με τον 53χρονο άρχισαν και οι απειλές έξω από το σπίτι του.

«Νυχτερινές ώρες να περνάει ο αδελφός του, ο ίδιος, να με απειλούν. Δεν τους νοιάζει τίποτα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν και να μένουν ατιμώρητοι», κατήγγειλε ο άνδρας. «Εδώ μιλάμε για μία συνεχόμενη εμπόλεμη κατάσταση, εγώ το βράδυ δεν κοιμάμαι», είπε ο 53χρονος.

«Στις 2 Μαΐου του ’22, ξημερώματα 5 παρά δέκα εκτόξευσαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το υπνοδωμάτιο που κοιμόταν η μητέρα μου, διαλύθηκε το τζάμι, ραγίσανε τα πλακάκια, ο τοίχος - εκδορές», καταγγέλλει ο ίδιος.

Όλα τα παραπάνω περιστατικά έχουν καταγραφεί από την Αστυνομία Ναύπακτου με τον καταγγέλλοντα να νιώθει πως απειλείται διαρκώς με κάθε τρόπο. «Με ασφάλεια και ελευθερία δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στην πόλη μου. Φοβάμαι μην μου συμβεί το οτιδήποτε», είπε ο 53χρονος στο Live News.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14bmyxa8kp5)