Τη λύτρωση εξακολουθεί να ζητά η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου καθώς 12 χρόνια μετά την αρπαγή και δολοφονία του νεαρού, οι συγγενείς του δεν έχουν πάρει τις απαντήσεις που χρειάζονται.

Η Βαρβάρα Θεοδωράκη, η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, ακόμα περιμένει να βρει τη σορό του παιδιού της και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να μιλήσει.

Παρακαλώ τον Θεό να μου δώσει μια απάντηση

«Γρήγορα θα βρούνε την άκρη. Εδώ και 7 μήνες περιμένουμε την απόφαση του Εφετείου. Ακόμη δεν έχουμε απάντηση. Πάνω από 12 χρόνια περιμένουμε, η ταλαιπωρία είναι αφάνταση», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Πιστεύω και εύχομαι ότι γρήγορα θα φτάσουμε στο τέλος, με τη βοήθεια του Θεού», συμπλήρωσε.

«Παρακαλώ τον Θεό να μου δώσει μια απάντηση, πού βρίσκονται τα οστά του για να πάω να τα τιμήσω όπως τους αξίζουν»

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d15vcugnua55)

Το χρονικό της υπόθεσης του Μάριου Παπαγεωργίου

Ο Μάριος Παπαγεωργίου χάθηκε στις 9 Αυγούστου του 2012, οπότε είχε αναχωρήσει με το αυτοκίνητό του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου βρισκόταν με τη μητέρα του για διακοπές, για το Αίγιο.

Την επομένη η μητέρα του δέχθηκε τηλεφώνημα από αγνώστους που ζητούσαν 620 χιλιάδες ευρώ λύτρα για την απελευθέρωση του γιου της.

Ο ισοβίτης, οικογενειακός φίλος τότε, είχε πείσει τη γυναίκα να μην ειδοποιήσει τις Αρχές αναλαμβάνοντας εκείνος να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να βρεθεί ο 26χρονος, κερδίζοντας χρόνο για να εξαφανίσει τα ίχνη του φοιτητή και για να καλύψει τη δράση της ομάδας που υπό τις εντολές του ενεπλάκη στην υπόθεση.