Mε αμείωτο ρυθμό, συνεχίζονται oι εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου με την αστυνομία να φτάνει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια της δολοφονίας και της αρπαγής του.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε η μητέρα του αδικοχαμένου 26χρονου στο STAR: «Η αλήθεια είναι ότι φτάσαμε στην αρχή του τέλους. Πολύ γρήγορα θα έχουμε εξελίξεις. Και θέλω να βρεθούν τα οστά του παιδιού μου, και ό,τι έχει απομείνει», δήλωσε η ίδια.

«Θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομία, η οποία αυτή τη φορά φαίνεται να έδειξε ευαισθησία και συνεργάστηκε πολύ καλά, την ανάκριση και τη δικαιοσύνη. Τους παρακαλώ να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, να βρούμε που έχουν πετάξει το παιδί μου», συμπλήρωσε.

«Έχω απειληθεί αλλά δεν τους δίνω σημασία, δεν τους φοβάμαι»

Συγκλονιστικά, δε, είναι τα όσα αναφέρει στο STAR, ερωτηθείσα αν έχει απειληθεί πότε. «Έχω απειληθεί αλλά δεν τους δίνω σημασία, δεν τους φοβάμαι, πιστεύω στο Θεό. Απειλήθηκα 2-3 φορές, προσπάθησαν να με χτυπήσουν, να με σκοτώσουν αλλά ευτυχώς τους ξέφυγα και δεν πρόκειται να τους αφήσω να μου κάνουν κακό», είπε χαρακτηριστικά.

«Τον περασμένο μήνα έγιναν αυτά. Ήρθε ένα αυτοκίνητο και έπεσε μπροστά μου, μου έλεγαν διάφορα και έφυγα. Μετά ήρθε ένα μηχανάκι. Μετά ήρθε ένας κύριος να μπει μέσα στο σπίτι μου, τον έσπρωξα και έφυγα», αποκάλυψε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου.

«Δεν πήγα να καταγγείλω τίποτα. Συζήτηση με το δικηγόρο μου και έχω πάρει τις προφυλάξεις μου», συμπλήρωσε.