Σφυρίδα ήταν το κυρίως πιάτο που έφαγαν στο δείπνο το βράδυ της Παρασκευής Έλληνες και Τούρκοι υπουργοί και επιχειρηματίες, στο πλαίσιο του ελληνοτουρκικού επιχειρηματικού φόρουμ.

Το ορεκτικό ήταν πίτα με λιαστή ντομάτα, ενώ το γλυκό σοκολάτα.

Οι Έλληνες συνόδευσαν το φαγητό με κρασί, ενώ οι περίπου 15 Τούρκοι που συμμετείχαν δεν ήπιαν φυσικά, αλλά αρκέστηκαν στον καφέ μετά.

Η ατμόσφαιρα στο δείπνο ήταν θερμή και σε χαλαρό κλίμα, αν και αναγκάστηκαν όλοι να αποχωρήσουν σχετικά νωρίς, λόγω του φορτωμένου αυριανού προγράμματος του φόρουμ που ξεκινά από τις 8:30 το πρωί.