Σε ψυχιατρείο οδηγήθηκε, με παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε την 1η Απριλίου από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, στο οποίο είχε μεταβεί, προκειμένουν να τον καταγγείλει.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας Ελένη Τζούλη, η οποία μίλησε το πρωί της Δευτέρας (13/05) στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η μητέρα της άτυχης Κυριακής Γρίβα νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο, αφού είχε εκδηλώσει το προηγούμενο διάστημα τάσεις αυτοκτονίας και κινήθηκε άμεσα η διαδικασία, ώστε να μεταφερθεί σε δημόσια ψυχιατρική κλινική, προτού προχωρήσει σε κάποια απόπειρα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η δικηγόρος, επισημαίνοντας πως για τον εγκλεισμό της παρενέβη και ο υπουργός Υγείας: «Σαράντα ημέρες μετά τον άδικο χαμό της Κυριακής, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, καμία πρόοδος. Βλέποντας όλα αυτά η μητέρα της, η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Η ίδια με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου εκμυστηρεύτηκε με απόλυτη ανατριχιαστική ηρεμία ότι μετά το μνημόσυνο της κόρης της θα δώσει τέλος στη ζωή της και πως ψάχνει τρόπο να το κάνει αναίμακτα λέγοντας πως “θέλω να πάω να βρω το παιδί μου”. Άμεσα ενημέρωσα τον ψυχίατρο που την παρακολουθεί ο οποίος διάγνωσε αυτοκτονικό ιδεασμό και συνέστησε να γίνει άμεσα η εισαγωγή της σε εφημερεύον ψυχιατρικό τμήμα».

«Μου είπε “θα πάω για νοσηλεία και ελπίζω να επιστρέψω καλύτερα. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να απαλύνουν τον πόνο μου», σημείωσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d18eust6etj5)

Συντετριμμένοι στο μνημόσυνο

Υπενθυμίζεται ότι το μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα τελέστηκε χθες σε κλίμα βαθιάς οδύνης στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ανέφερε: «Θέλω στη μνήμη της κόρης μου και σε όλα αυτόν εδώ τον κόσμο που είναι θλιμμένοι σήμερα εδώ να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Θέλω όλα τα παιδιά , όλα τα αγόρια, όλα τα κορίτσια, όλες οι γυναίκες, όταν έχουν πρόβλημα να μιλούν στους γονείς τους, στους φίλους τους και να μην έχουμε άλλο τέτοιο θύμα».