Αγοράκι 4.5 ετών ξέχασαν για έξι ώρες μέσα σε σχολικό ο οδηγός και η 70χρονη συνοδός, με τον πατέρα του παιδιού να προχωρά σε καταγγελία στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς.

Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα, από τις 8 το πρωί έως τις δύο το μεσημέρι, με τους κατηγορούμενους να αναζητούνται, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία από το Α.Τ. Κηφισιάς σε βάρος τους και του ιδιοκτήτη της εταιρείας των σχολικών που είχε μισθώσει η Περιφέρεια, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 52χρονος πατέρας του παιδιού πήγε την Τρίτη (14/05) στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς και κατήγγειλε ότι, στις 13 Μαϊου, στις 8 το πρωί παρέδωσε το παιδί του στο σχολικό, προκειμένου να μεταφερθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο της Κηφισιάς.

Το παιδί, όπως φαίνεται κατά τη διάρκεια της διαδρομής αποκοιμήθηκε στα πίσω καθίσματα, με την σύνοδο και τον οδηγό του σχολικού να μην το αντιλαμβάνονται και ως εκ τούτου, το παιδάκι έμεινε περίπου 6 ώρες μέσα στο σχολικό λεωφορείο. Ο οδηγός φαίνεται να το εντόπισε όταν επέστρεψε στο λεωφορείο και να ενημέρωσε αμέσως το σχολείο. Στη συνέχεια, κατά τις 2 το μεσημέρι ενημερώθηκαν από το σχολείο και οι γονείς του 4,5 χρόνων παιδιού για το τι ακριβως είχε γίνει.

Στο πλαίσιο του αυτόφωρου τόσο ο οδηγός, όσο και η συνοδός αναζητούνται, ενώ δεν απαντούν στις κλήσεις των αστυνομικών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, όταν υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των παιδιών σταματάει και η σύμβαση με την ιδιωτική εταιρεία των λεωφορείων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d19jiszc6bqx)