Τους φοιτητές από κάθε γωνιά της Ελλάδος καλεί η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ προκειμένου να δώσουν στις 22 Μαΐου μια ηχηρή απάντηση στους «γνωστούς αγνώστους» που προκάλεσαν ζημιές στο χώρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς γράφοντας συνθήματα κατά της φοιτητικής οργάνωσης.

Ειδικότερα, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Σήμερα για άλλη μία φορά, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά γίναμε μάρτυρες ακόμη μίας άνανδρης και αναίτιας επίθεσης εις βάρος φοιτητών και μελών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Δυστυχώς, οι «γνωστοί άγνωστοι» ούτε σήμερα κατάφεραν να κρύψουν το αληθινό τους πρόσωπο. Όμως τέτοιες πρακτικές δεν έχουν χώρο στις σχολές μας. Όσο και αν ορισμένοι προσπαθούν να φιμώσουν τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τους φοιτητές της, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μας φοβίζουν. Οι ακραίες συμπεριφορές ανήκουν και θα ανήκουν στο περιθώριο. Καλούμε κάθε δημοκρατική δύναμη που αυτοαποκαλείται προοδευτική να καταδικάσει τη βία και να υπερασπιστεί την ελευθερία της έκφρασης.

Τετάρτη 22 Μαΐου καλούμε τους φοιτητές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να υπερασπιστούν το αυτονόητο. Απάντηση στο μίσος τους για το ελληνικό δημόσιο Πανεπιστήμιο, θα είναι η φωνή χιλιάδων φοιτητών που θα αναδείξουν τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για 37η χρονιά πρώτη δύναμη μέσα στα ελληνικά Πανεπιστήμια.