Να κριθούν ένοχοι ο ιδρυτής της Folli Follie, Δημήτρης Κουτσολιούτσος και ο γιος του, Τζώρζης καθώς και δύο συνεργάτες τους, ζήτηση η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, Αικατερίνης Ρούμπη, ολοκληρώνοντας την αγόρευση της για την υπόθεση των παραποιημένων ισολογισμών της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας ζήτησε την ένοχη του ιδρυτή της εταιρίας Δημήτρη Κουτσολιούτσο για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία, χειραγώγηση αγοράς και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, όχι όμως κατ’ επάγγελμα όπως ήταν στο κατηγορητήριο ενώ για τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο ζήτησε να καταδικαστεί για χειραγώγηση αγοράς και νομιμοποίηση εσόδων, όχι κατ’ επάγγελμα.

Για μία στενή συνεργάτιδα του Δημήτρη Κουτσολιούτσου η εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί ενοχή για συνέργεια στη χειραγώγησης αγοράς και στο «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος, ενώ για το μεγαλόστελεχος της εταιρίας στην Ασία Ιωάννη Μπεγιέτη ζήτησε να καταδικαστεί για πλαστογραφία και συνεργεία σε χειραγώγηση αγοράς.

Αντίθετα, η εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή της Καίτης Κουτσολιούτσου και των υπολοίπων έξι κατηγορουμένων στην υπόθεση. Ειδικότερα, η εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της απάτης.

Η δίκη συνεχίζεται στις 29 Μαΐου με αγορεύσεις των συνηγόρων υποστήριξης κατηγορίας.