Νέα σοκαριστικά στοιχεία εξακολουθούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

*Διαβάστε εδώ: Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Σοκάρουν οι νέες περιγραφές του εφιάλτη που βίωνε η 40χρονη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο 15χρονος γιος της γυναίκας πέρασε από το σημείο όπου δολοφονήθηκε άγρια η μητέρα του, πηγαίνοντας στο σχολείο, όμως δεν σταμάτησε, καθώς νόμιζε ότι ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί στο σημείο λόγω τροχαίου.


Γυναικοκτονία στο Μενίδι: «Ο αδελφός μου είδε το άψυχο σώμα της μητέρας μας, αλλά θεώρησε πως ήταν θύμα τροχαίου»

«Το πρωί, κατά τις 8 παρά, ο αδελφός μου έφυγε για να πάει στο σχολείο του. Όταν κατέβηκε, είδε τη μητέρα μας νεκρή στον δρόμο, αλλά την προσπέρασε. Είδε κόσμο μαζεμένο, άτομα να στέκονται και να κοιτάνε, δεν έδωσε σημασία, θεώρησε ότι ήταν θύμα κάποιου τροχαίου δυστυχήματος κι έτσι έφυγε από το σημείο. Εγώ τον κάλεσα στο σχολείο και τον ειδοποίησα, τότε κατάλαβε…», κατέθεσε στο Ανθρωποκτονιών η κόρη του θύματος.


Μετανιωμένος δηλώνει ο συζυγοκτόνος

Ο γυναικοκτόνος, ο οποίος και προφυλακίστηκε, δηλώνει τώρα μετανιωμένος.

Παράλληλα, ο αδερφός του νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ιταλίας, καθώς υπέστη καρδιακό επεισόδιο, μόλις έμαθε για την αποτρόπαια πράξη του 50χρονου.

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Βούλα Δημητριάδου, δήλωσε πως τα παιδιά χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη, υπογραμμίζοντας ότι «θα αιτηθούμε ανάθεση γονικής μέριμνας από τον αδελφό του θύματος».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1fieaxdklqh)