Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία από τον 37χρονο θείο της.

Η οικογένεια του μικρού κοριτσιού έχει βυθιστεί στο πένθος. Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί, που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί, θα πουν αύριο, Τετάρτη 12 Ιουνίου, το τελευταίο «αντίο» στην 11χρονη, η οποία δολοφονήθηκε τόσο άγρια από τον 37χρονο θείο της.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η κηδεία της θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς στις 6 μ.μ.

Νωρίτερα το μεσημέρι βγήκαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, τα οποία αναφέρουν πως το κορίτσι δέχτηκε δύο χτυπήματα, με το ένα από αυτά να πλήττει ζωτικά όργανα, ενώ από τα μέχρι τώρα ευρήματα του ιατροδικαστή δεν προκύπτει βιασμός.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1x6hreec5i1)

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία - Δικηγόρος οικογένειας: "Υπήρχε άριστη επίβλεψη στη μικρή"

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 11χρονης, Κώστας Κρεμμύδας, αναφέρθηκε στην υπόθεση της αποτρόπαιης δολοφονίας του κοριτσιού. Ειδικότερα, μιλώντας στο Star, υποστήριξε ότι από πλευράς οικογένειας «υπήρχε άριστη επίβλεψη στη μικρή».

«Τα Σαββατοκύριακα την άφηνε ελεύθερη μέχρι 22:30, 22:40 αναζητήθηκε», είπε ο δικηγόρος.

«Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα είναι έξω, υπάρχει μεγάλη θρασύτητα στον τρόπο που φέρεται», είπε σε άλλο σημείο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1x4bu94v1op)

hleia_entasi005
hleia_entasi004
hleia_entasi002
hleia_entasi003
hleia_entasi001
hleia_dikastririo006
hleia_dikastririo007
hleia_dikastririo005
hleia_dikastririo004
hleia_dikastririo003
hleia_dikastririo002
hleia_dikastririo001

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Επεισόδια έξω από τα δικαστήρια

Υπενθυμίζεται πως σημειώθηκαν επεισόδια το μεσημέρι της Τρίτης έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, την ώρα που το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. προσέγγισε το σημείο για να οδηγηθεί ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ώστε να του ασκηθεί ποινική δίωξη και ακολούθως να απολογηθεί στον ανακριτή.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Επεισόδια έξω από τα δικαστήρια, λιντσάρισαν τον 37χρονο δολοφόνο - Σπαράζουν οι συγγενείς της Βασιλικής, κρατούν φωτογραφία της

Με την οργή να ξεχειλίζει, οι συγγενείς του κοριτσιού και φίλοι της οικογένειας περίμεναν με άγριες διαθέσεις τον 37χρονο και μόλις πλησίασε συνοδεία αστυνομικής δύναμης, έπεσαν πάνω του, όρμησαν στο περιπολικό για να τον λιντσάρουν, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τους απομακρύνουν.

Τελικά, λόγω των επεισοδίων, η μεταγωγή του 37χρονου δεν ολοκληρώθηκε, καθώς ελήφθη απόφαση να φύγει το περιπολικό για λόγους ασφαλείας. Μάλιστα, ακόμα και αφότου έφυγε το περιπολικό, η κατάσταση στο σημείο δεν εκτονώθηκε, αφού τα επεισόδια συνεχίστηκαν.

Αποδοκιμασίες στον φονιά της 11χρονης