«Ήθελε να τη σκοτώσει, την είχε πιάσει από τον λαιμό». Με αυτά τα λόγια η αδερφή του προηγούμενου κοριτσιού που έπεσε θύμα του 37χρονου στην Ηλεία -εκείνο ήταν 14 ετών τότε- περιέγραψε στο «LiveNews» τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η δική της αδερφή, η οποία -όπως κατήγγειλε- έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο δράστη.

Το κορίτσι αυτό κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον άνθρωπο που χρόνια μετά θα αφαιρούσε κατά ομολογία του τη ζωή μιας άλλης ανήλικης, της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία.

Συγκεκριμένα, η αδερφή του κοριτσιού, το οποίο τότε είχε μεταφέρει παρά τη θέλησή του στα βράχια, για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του, περιέγραψε στο LiveNews: 

«Τη χτύπησε με μία πέτρα στο κεφάλι και την έβαλε στο μηχανάκι. Μόλις άνοιξε η αδερφή μου τα μάτια, λέει τι θέλω εδώ; Η αδερφή μου είχε χτύπημα στο κεφάλι και του λέει: "Δεν θα πω τίποτα, αρκεί να πάω στο σπίτι μου". Γιατί αυτός ήθελε να τη σκοτώσει, την είχε πιάσει από τον λαιμό…».

«Πήγαμε στην Αστυνομία. Την αδερφή μου δεν την έβλεπα καλά. Δεν την πίστεψε κανείς».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1x9jzo2pa0p)

Όπως είπε η μητέρα του -τότε- 14χρονου κοριτσιού, στην εκπομπή TLIVE, στη δική τους περίπτωση, ο δράστης «την έριξε στα βράχια! Έχασε τις αισθήσεις της και της έβαλε τα χέρια στον λαιμό»!

Σύμφωνα με την ίδια, ο λόγος που τη δική της κόρη την άφησε να φύγει ζωντανή ο δράστης, ήταν γιατί τον διαβεβαίωσε ότι δεν θα πει τίποτα, πουθενά γι' αυτό που έγινε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1x7t5467bhd)
Φυσικά το κορίτσι μίλησε όταν απομακρύνθηκε από τον δράστη. Δυστυχώς, όμως, εκείνος συνέχισε να κυκλοφορεί ελεύθερος, μέχρι που πήρε τη ζωή από ένα άλλο ανήλικο κορίτσι, την 11χρονη Βασιλική.