Την αντίδραση του πατέρα της Κυριακής Γρίβα, της νεαρής κοπέλας που δολοφονήθηκε μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της, προκάλεσε η υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα.

*Διαβάστε εδώ: Απόστολος Λύτρας: Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά επίσπευση της έρευνας για την υπόθεση

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Κυριακής έστειλε μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα, διερωτώμενος αν αυτός ο δικηγόρος θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης του, καθώς ο Απόστολος Λύτρας είχε αναλάβει την εκπροσώπηση του 39χρονου δράστη.


«Στο δικό μου το παιδί δεν της πήγαν ένα περιπολικό»

Σε ηχητικό του μήνυμα προς τον παρουσιαστή της εκπομπής Πρωινό, ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα λέει χαρακτηριστικά: «Εχθές είπατε ότι κάποιος σας έστειλε ένα μήνυμα και ρώτησε αν αυτός ο δικηγόρος θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης μου Κυριακής Γρίβα. Πείτε ότι την ερώτηση την έκανε ο μπαμπάς της Κυριακής που δολοφονήθηκε μέσα στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ότι δεν είναι κάποιο δημοσιογραφικό κόλπο.

Η κ. Πολυζωγοπούλου ζήτησε περιπολικό για προστασία έξω από το σπίτι της και πολύ καλά έκανε και μπράβο της και πολύ καλά έπραξε και η αστυνομία, αλλά στο δικό μου το παιδί δεν της πήγαν ένα περιπολικό, για να την πάει συνοδεία και της είπαν ότι δεν είναι ταξί. Ο κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει, όμοιό του».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d22z0m4oawg1)