Σε δήλωση, μέσω του περιβάλλοντός του, προχώρησε ο φυλακισμένος στον Κορυδαλλό Απόστολος Λύτρας για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφία Πολυζωγοπούλου. Όπως διευκρινίζει ότι η σύζυγός του δεν φέρει καμία ευθύνη για τα χρέη του. 

Ο Απόστολος Λύτρας που ζει τα πρώτα 24ωρα, μετά την προφυλάκισή του, στο κελί 4 της VIP πτέρυγας του Κορυδαλλού, στην ίδια δήλωση χαρακτηρίζει τη σύζυγό του «άξια μάνα», ενώ ζητάει απανωτά «συγγνώμη» για την κακοποιητική πράξη του.

Παράλληλα δε, επισημαίνει ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου ποτέ δεν αρνήθηκε να του παραδώσει τα προσωπικά αντικείμενά του ή ο,τιδήποτε του ανήκει, τονίζοντας ότι η «σύζυγός του εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής τους ζωής».

Ο ίδιος κάνει λόγο για τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς τον ίδιο αλλά και προς τη σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου.


Απόστολος Λύτρας: Η Σοφία Πολυζωπούλου δεν φέρει ευθύνη για τα χρέη μου - Ήταν άξια σύζυγος και μάνα 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λύτρα:

«Όλες αυτες τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνωμη τόσο από την σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπαρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κάτ επέκταση στα 3 μου παιδιά.

Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες.

Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή ότιδηποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν της ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά - άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση.

Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνωμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής».