Για μια ακόμα χρονιά, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αναδείχθηκε στο κορυφαίο γεγονός όχι μόνο για τα ελληνικά προϊόντα αλλά και για όλο το καταναλωτικό κοινό, για τέσσερις ολόκληρες ημέρες  στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό (30 Ιανουαρίου έως  2 Φεβρουαρίου 2015).    

Με συγκλονιστική συμμετοχή του καταναλωτικού κοινού αλλά και των επαγγελματιών του χώρου, που ξεπέρασε τον αριθμό των 35.000 επισκεπτών και  αγκάλιασαν με την αγάπη και το ενδιαφέρον τους τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα.    Όλοι οι επισκέπτες  δοκίμασαν από κοντά τα πιο εκλεκτά τρόφιμα και ποτά της Ελλάδας  και απόλαυσαν events όπως τα Μαγειρεύουμε Ελλάδα και Πίνουμε Ελλάδα, καθώς και τις μαγειρικές δεξιότητες διακεκριμένων chef, όπως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ο Λευτέρης Λαζάρου  και η Ντίνα Νικολάου μαζί με τις κορυφαίες Λέσχες Αρχιμαγείρων της χώρας.    

Ανάμεσά στους επισκέπτες της έκθεσης ήταν και  αρκετοί επώνυμοι όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον μικρό του γιο αλλά και ο Γιώργος Λιάγκας   Στο πλαίσιο της EΞΠΟΤΡΟΦ 2015 βραβεύτηκαν και τα πιο ποιοτικά προϊόντα της έκθεσης, με τον Λ. Λαζάρου να κάνει την σχετική απονομή.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί η ευρύτερη αποδοχή της έκθεσης από τους επίσημους φορείς της χώρας μας και την ελληνική περιφέρεια, με τον επικεφαλής της τιμώμενης περιφέρειας Ιόνιων Νήσων κο Θ. Γαλατσιάτο να τελεί τα εγκαίνια της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, την επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού κου Σ Κοντονή και της κας  Α. Γκερέκου  , αλλά και τη δυναμική εκπροσώπηση της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με 25 συμμετοχές και με την παρουσία του Περιφεριάρχη κ. Γ. Χατζημάρκου.    

Πέραν όμως από την εξαιρετική  επιτυχία της στο ευρύ καταναλωτικό κοινό , η ΕΞΠΟΤΡΟΦ επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά, τη σημασία της ως κορυφαίο διεθνές επαγγελματικό σημείο συνάντησης  των ανθρώπων του χώρου, τόσο με την αιγίδα των πιο σπουδαίων διακρατικών εμπορικών επιμελητηρίων όσο και την προσέλκυση άνω των 10.000 ανθρώπων που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον κλάδο.  

 Στον ειδικά, διαμορφωμένο χώρο της Eξποτροφ, διεξήχθη το Ελληνοκινεζικό Forum, το οποίο επισκέφθηκε και η Εμπορική Ακόλουθος της Κίνας καZhou Ruojun , καθώς και το Ελληνορωσικό Forumμε πλήθος συναντήσεων και συμφωνιών συνεργασίας, γεγονός που επιβεβαιώνει το ρόλο της διοργάνωσης ως πύλη προώθησης των ελληνικών προϊόντων στις μεγαλύτερες αγορές του εξωτερικού.  

Για μια ακόμα φορά, η διοργανώτρια RMInternational και όσοι εργάστηκαν για την ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας, και δεσμευόμαστε για μια ακόμα μεγαλύτερη και καλύτερη έκθεση, την επόμενη χρονιά