Σε αποκριάτικους ρυθμούς θα διασκεδάσουν αύριο Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, τα μικρά και μεγάλα παιδιά του Πειραιά, με εκπλήξεις, happenings στην πλατεία Κοραή και μεγάλη συναυλία στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Αποκριάτικη εκδήλωση στην Πλατεία Κοραή 10:00 με 13:00
Τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με πλήθος μουσικοκινητικών αλλά και διαδραστικών παιχνιδιών. Επίσης ειδικοί στο Face painting θα «μεταμορφώσουν» τα παιδιά σε ξωτικά, superheroes, ζωάκια και ότι άλλο αυτά επιθυμούν.
Πιο συγκεκριμένα για τα παιδιά ηλικίας 3-5 ετών, θα υπάρξουν πολλές δραστηριότητες, όπως μουσικοκινητικά παιχνίδια, ταχυδακτυλουργικά κόλπα αλλά και θεατρικό παιχνίδι.

Επίσης για τα παιδιά ηλικίας 6-12 ετών θα γίνουν παιχίδια όπως:
• Πέρασμα ποταμού!
• Γη, αέρας, θάλασσα!
• Αυγουλοδρομίες!
• Τα καγκουρό τρελάθηκαν!
• Φιδάκια!
• Διελκυστίνδα!
• Τσουβαλοδρομίες κ.ά.

Παράλληλα μια ξεχωριστή γωνιά, στην πλατεία Κοραή όπου θα στηθεί το Εργαστήριο Μάσκας, θα «ταξιδέψει» τους μικρούς επισκέπτες στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Τα παιδιά θα φτιάχνουν τη δική τους αποκριάτικη μάσκα, χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά, όπως χαρτόνι από αφρώδες υλικό, υφάσματα, μαρκαδόρους κ.ά.

Η Φιλαρμονική του Δήμου θα ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους από τις 10:00 έως τις 12:00 το μεσημέρι.

ΡΟΚ Νεανική Συναυλία στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά 12:00 με 15:00

Συναυλία από τα Νεανικά Συγκροτήματα "Next Level" και ''Perfect Faith'', θα πραγματοποιηθεί αύριο, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου.
Δύο ανερχόμενες νεανικές μπάντες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ροκ μουσικής, θα ψυχαγωγήσουν δωρεάν μικρούς και μεγάλους. Τη συναυλία επιμελείται το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά και η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους ερωτευμένους θα υπάρχει «Το δέντρο της αγάπης» όπου θα μπορούν με τα κινητά τους τηλέφωνα, να βγάλουν selfie φωτογραφίες και να τις ανεβάσουν στα social media.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου, είναι δωρεά της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όλες οι εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους πολίτες.