Συναγερμός έχει σημάνει στο Μαρούσι για 40χρονο άνδρα που παρενοχλεί ανήλικες. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το Live Νews μια 17χρονη έζησε στιγμές τρόπου όταν ο άνδρας την παρακολουθούσε για αρκετή ώρα και στο τέλος την παρενόχλησε. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Live News ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, μία 17χρονη βίωσε τον απόλυτο πανικό μόλις αντιλήφθηκε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας την παρακολουθούσε για αρκετή ώρα και την παρενόχλησε.

Μάλιστα σχετική ανακοίνωση έχει βγάλει και το Χαμόγελο του Παιδιού. Η ανακοίνωση, που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», εφιστά την προσοχή αναφέροντας:

 «Στην περιοχή γύρω από την πλατεία Αμαρουσίου κυκλοφορεί ενήλικος περίπου 40 χρονών, 1.60m, με αραιά μαλλιά, τα ρούχα που φορούσε όλα μαύρα με παλτό και παρενοχλεί ανήλικες κοπέλες», αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού».