Ένας πολίτης στην Μύκονο έπιασε στα πράσα κλέφτη την ώρα που άδειαζε το ντεπόζιτο από σταθμευμένη μοτοσυκλέτα. Το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα του κινητού του άνδρα που τσάκωσε τον αετονύχη να κλέβει βενζίνη από το δίκυκλο.

Διαβάστε: Μύκονος: Συνελήφθη 28χρονος για revenge porn - Ανάρτησε γυμνή φωτογραφία της πρώην του στα social media

Όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσιεύει το Mykonos Live TV, μόλις ο επίδοξος κλέφτης γίνεται αντιληπτός το βάζει στα πόδια ενώ το λευκό φορτηγάκι που ήταν σταθμευμένο κοντά του και τον περίμενε, έβαλε μπρος και τράπηκε σε φυγή. Στο βίντεο φαίνονται καθαρά τα χαρακτηριστικά του δράστη και η πινακίδα του οχήματος του συνεργού ή των συνεργών του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για το συμβάν, η οποία ξεκίνησε έρευνες. Όπως έγινε γνωστό το φορτηγάκι βρέθηκε καμένο αφού οι δράστες έσπευσαν να του βάλουν φωτιά για να μην αφήσουν αποτυπώματα. Κάτοικοι της Μυκόνου εκφράζουν δημοσίως την αγανάκτησή τους καθώς, όπως υποστηρίζουν, η κλοπή καυσίμων είναι φαινόμενο γνωστό, διαρκές και εντεινόμενο και ζητούν από τις Αρχές να δράσουν αποτελεσματικά για την πάταξή του καθώς με αυτόν τον τρόπο, όπως λένε, η Μύκονος δυσφημίζεται διεθνώς.

Διαβάστε την ανάρτηση που έκανε στα social media ένας αγανακτισμένος Μυκονιάτης. «Απευθύνομαι δημόσια προς κάθε αρμόδιο του Δήμου Μυκόνου, της Αστυνομίας και κάθε άλλου υπεύθυνου φορέα. Πόσα ακόμα χρόνια σκοπεύετε να αφήνετε ανενόχλητους τους "γνωστούς-αγνώστους" που κλέβουν βενζίνες από τα δημόσια parking του νησιού; Πόσες ακόμα καταγγελίες, μηνύσεις και αποδείξεις χρειάζονται για να παρέμβει επιτέλους η Αστυνομία ή οποιαδήποτε δημοτική αρχή; Το πρόβλημα είναι γνωστό, διαρκές και εντεινόμενο. Οχήματα ενοικιαζόμενα και ιδιωτών πέφτουν θύματα συστηματικής κλοπής καυσίμων, με τους υπευθύνους να κάνουν πως δεν βλέπουν και να μην αναλαμβάνουν καμία ευθύνη».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: