Φονικό στη Λάρισα: Σοκαριστικές μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής για τον μητροκτόνο - Άκουσαν τη μάνα να φωνάζει "βοήθεια" (Εικόνες & Βίντεο)
Ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας του ο 21χρονος
Φρικιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με το άγριο φονικό που σημειώθηκε στη Λάρισα, όταν 21χρονος σκότωσε με μαχαίρι την 52χρονη μητέρα του
Σοκαριστικές μαρτυρίεςέρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονίαμιας 52χρονης γυναίκας στη Λάρισααπό τον 21χρονο γιο της. Ο δράστηςχρησιμοποίησε ένα μαχαίρι, με το οποίο σκότωσετη μητέρα του το πρωί της Δευτέρας (12/5), και αρκετές ώρες αργότερα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, προσπάθησε μαζί με τον ξάδελφό του να εξαφανίσουν το πτώμα, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν.
Η αποκάλυψη του εγκλήματος έγινε όταν τον 21χρονο δράστη, μαζί με τον ξάδελφό του, στην προσπάθειά τουςνα εξαφανίσουν το πτώμα της άτυχης 52χρονης, είδε κάποιος γείτονας, ο οποίος και κάλεσε την Αστυνομία, με τις Αρχές να σπεύδουν στο σημείο και να βρίσκουν νεκρή τη γυναίκα. Το θύμα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και αφότου έφτασε η ιατροδικαστής Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή, στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του θύματος, διαπιστώθηκε πως η γυναίκα ήταν νεκρή περίπου από τις 5 το πρωί της Δευτέρας (12/5).
Ως ύποπτος για την ανθρωποκτονία συνελήφθη από την Αστυνομία ο γιος της 52χρονης μαζί με τον ανιψιό της, και μάλιστα έπειτα από καταδίωξη, καθώς τα δύο άτομα προσπάθησαν να διαφύγουν. Και οι δυο τους αναμένεται να οδηγηθούν την Τρίτη (13/5) στον εισαγγελέα.
Σοκαριστικές μαρτυρίες - Την άκουσαν να φωνάζει «βοήθεια»
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο larissanet, την ώρα του φονικού άκουσαν την 52χρονη να φωνάζει «βοήθεια». Μάλιστα, φέρεται κάτοικοι να είδαν δύο άτομα να σέρνουν μέσα στο πάπλωμα το θύμα.
Ομολόγησε τη δολοφονία
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του, η οποία σημειώθηκε μετά από καβγά που είχαν μητέρα και γιος. Οι Αρχές ακόμη αναζητούν την αιτία του καβγά που οδήγησε τον νεαρό στην αποτρόπαια πράξη. Μάλιστα, φαίνεται πως οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει ένα μαχαίρι που βρέθηκε πεταμένο σε κάδο σκουπιδιών και εξετάζουν αν είναι αυτό που χρησιμοποίησε ο γιος της 52χρονης για να τη σκοτώσει.