Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της γυναίκας που κλήθηκε να καταθέσει στο Ανθρωποκτονιών για την υπόθεση των τριών θανάτων στο Ελληνικό. Όπως αποκάλυψε το Star, πρόκειται για τη γυναίκα «μυστήριο», η οποία σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες επιχείρησε να αρπάξει την υπογραφή του γιου, ενώ εκείνος ήταν στο νοσοκομείo.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για μία πολύ γνωστή κυρία, βραβευμένη στον χώρο του πολιτισμού, η οποία έχει αρκετά καλή οικονομική επιφάνεια.

Όπως είπε στα στελέχη του Ανθρωποκτονιών, η γνωριμία της με τον γιο μετράει δεκαετίες. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια δεν είχαν επαφές και πρόσφατα που έμαθε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε θέλησε να τον επισκεφτεί, να τον συναντήσει, να δει τι κάνει και να μιλήσουν.

Aκόμη, υποστήριξε πως δε θέλησε να πάρει καμιά υπογραφή από κανέναν. Η ίδια πήρε τηλέφωνο το Τμήμα και ζήτησε να έρθει αστυνομικός, προκειμένου ο γιος και φίλος της να υπογράψει ένα έγγραφο απώλειας κινητού τηλεφώνου.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, εμφανίστηκε συντετριμμένη από την απώλεια του φίλου της, με τους αστυνομικούς να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της από άλλες μαρτυρικές καταθέσεις.