ΑΑΔΕ: 81 κιλά κοκαΐνης κατασχέθηκαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης - Πώς εντόπισαν την ύποπτη οργανική ουσία
Πώς εντόπισαν την ύποπτη οργανική ουσία
Eλεγκτές της ΑΑΔΕ εντόπισαν πάνω από 81 κιλά κοκαΐνης με προορισμό το λιμάνι της Θεσσαλονίκης - Η αξία εκτιμάται στα 2.250.000 ευρώ

Στα δίχτυα της ΑΑΔΕ έπεσε ακόμα ένα περιστατικό οργανωμένου λαθρεμπόριου ναρκωτικών, αφού ελεγκτές της ΑΑΔΕ στα τελωνεία εντόπισαν πάνω από 81 κιλά κοκαΐνης, μέσα σε δύο (2) εμπορευματοκιβώτια με μπανάνες, προερχόμενα από τον Ισημερινό και με προορισμό το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε: ΑΑΔΕ: Προσοχή σε παραπλανητικά SMS στο κινητό - Το μήνυμα για δήθεν επιδότηση πρόνοιας που πρέπει να αγνοήσετε

ΑΑΔΕ: Με τη χρήση αυτοκινούμενου ΧRay εντόπισαν την ύποπτη οργανική ουσία
Ειδικότερα, ελεγκτές ΑΑΔΕ του 1oυ Τελωνείου Θεσσαλονίκης, κατά τη διενέργεια τακτικών δειγματοληπτικών ελέγχων, εντόπισαν με τη χρήση αυτοκινούμενου ΧRay ύποπτη οργανική ουσία στα ψυκτικά μηχανήματα των δύο (2) εμπορευματοκιβώτιων με τις νωπές μπανάνες. Η αξία της κατασχεθείσας κοκαΐνης εκτιμάται περίπου στα 2.250.000 ευρώ. Οι τελωνειακοί ελεγκτές, σε συνεργασία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, προχώρησαν άμεσα στην κατάσχεση των ναρκωτικών ουσιών, με την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών να συνεχίζεται.
