Γιατρός στο νοσοκομείο Ναυπλίου ήταν η 27χρονη που έχασε τη ζωή της σήμερα, Παρασκευή (16/05), το πρωί σε τροχαίο στην Αργολίδα, όταν το ΙΧ που οδηγούσε συγκρούστηκε με ένα φορτηγάκι λίγο έξω από το Ναύπλιο. Το δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου-Κάντιας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η νεαρή γιατρός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγάκι.

Διαβάστε: Αργολίδα: Τροχαίο δυστύχημα στην Κάντια Ναυπλίου, νεκρή 27χρονη οδηγός

troxaio-nafplio__5__jpg

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο argolikeseidhseis.gr, η νεαρή γιατρός ειδικευόταν στη χειρουργική και είχε ενταχθεί πρόσφατα στο ιατρικό δυναμικό του νοσοκομείου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 27χρονη κατευθυνόταν προς το νοσοκομείο προκειμένου να αναλάβει τη βάρδιά της, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες συνέβη το μοιραίο.

argolida-troxai-nekri-27xroni__1_
argolida-troxai-nekri-27xroni__2_
argolida-troxai-nekri-27xroni__3_

Τροχαίο δυστύχημα στην Αργολίδα: Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με το φορτηγάκι

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 27χρονη εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με το φορτηγάκι, με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Η σύγκρουση ήταν μοιραία, καθώς η νεαρή γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες απεγκλώβισαν την 27χρονη χωρίς τις αισθήσεις της. Ακολούθως, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.