Πέτρος Φιλιππίδης: Απών από τη δίκη για τις απόπειρες βιασμού - Για επιβάρυνση της υγείας του κάνει λόγο ο δικηγόρος του
Η δίκη θα συνεχιστεί κανονικά
Παρά την απουσία του Πέτρου Φιλιππίδη, συνεχίζεται κανονικά οι δίκη σε βάρος του για τις απόπειρες βιασμού, με τον δικηγόρο του να κάνει λόγο για επιβάρυνση της υγείας του

Συνεχίζεται σήμερα, Δευτέρα (19/5) η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για τις καταγγελίες, που είχαν γίνει σε βάρος του από δυο γυναίκες ηθοποιούς για απόπειρα βιασμού, με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη να είναι απών, και τον δικηγόρο του να κάνει λόγο για επιβάρυνση της κατάστασης της υγείας του. Υπενθυμίζεται ότι όλο αυτό το διάστημα που εκδικάζεται η υπόθεσή του, ο Πέτρος Φιλιππίδης φροντίζει να είναι παρών στη διαδικασία, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που έχει κάνει τις δικές του παρεμβάσεις.
Η δίκη σήμερα θα συνεχιστεί κανονικά, παρά της απουσία του ηθοποιού. Πρόκειται να διαβαστούν οι 21 καταγγελίες, που έχουν γίνει σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη από το πειθαρχικό του ΣΕΗ και ανάμεσα σε αυτές είναι και οι καταγγελίες της Άννας - Μαρίας Παπαχαραλάμπους, της Λένας Δροσάκη και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, με τις δύο πρώτες να έχουν ήδη προσέλθει στην αίθουσα, που εκδικάζεται η υπόθεση. Η πλευρά Φιλιππίδη αντιτίθεται σε αυτό λέγοντας ότι έχουν παραγραφεί αυτές οι υποθέσεις με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να τις χαρακτηρίζει, αδιάφορες, μη έχοντας σχέση με τα αδικήματα που δικάζονται.
Πέτρος Φιλιππίδης: Επιβαρυμένη η υγεία του, δεν παρουσιάστηκε στη δίκη για τις απόπειρες βιασμού
Σήμερα δεν παρουσιάστηκε στη δικαστική αίθουσα, καθώς, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στους δημοσιογράφους, η υγεία του ηθοποιού που έχει σακχαρώδη διαβήτη και υψηλή πίεση, έχει επιβαρυνθεί. Όπως επεσήμανε, κάνει ενέσεις ινσουλίνης και ίσως χρειαστεί να νοσηλευτεί. Από το πλευρό του δεν λείπει η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου και ο γιος τους, Δημήτρης Φιλιππίδης.Η δίκη σήμερα θα συνεχιστεί κανονικά, παρά της απουσία του ηθοποιού. Πρόκειται να διαβαστούν οι 21 καταγγελίες, που έχουν γίνει σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη από το πειθαρχικό του ΣΕΗ και ανάμεσα σε αυτές είναι και οι καταγγελίες της Άννας - Μαρίας Παπαχαραλάμπους, της Λένας Δροσάκη και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, με τις δύο πρώτες να έχουν ήδη προσέλθει στην αίθουσα, που εκδικάζεται η υπόθεση. Η πλευρά Φιλιππίδη αντιτίθεται σε αυτό λέγοντας ότι έχουν παραγραφεί αυτές οι υποθέσεις με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να τις χαρακτηρίζει, αδιάφορες, μη έχοντας σχέση με τα αδικήματα που δικάζονται.