Μια μοναδική εμπειρία βγαλμένη από τον τόπο, την παράδοση και τις γεύσεις που μας ενώνουν, έζησαν εκπρόσωποι των media και επαγγελματίες από τον χώρο της επικοινωνίας και της γαστρονομίας, μέσα από το experience trip της ΑΛΦΑ με Θαλασσινό Αλάτι που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Μαΐου στο Μεσολόγγι — στον τόπο όπου γεννιέται το συστατικό που κάνει αυτή τη μπύρα να ξεχωρίζει: το ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι.

Η ΑΛΦΑ μάς προσκάλεσε εκεί που ο χρόνος κυλά αλλιώς, για να γνωρίσουμε από κοντά την καταγωγή ενός προϊόντος που συνδέει γεύσεις, μνήμες και ιστορίες. Το ταξίδι ήταν ένα οδοιπορικό στην καρδιά της ελληνικότητας, μέσα από τοπία αυθεντικά και ανθρώπους αληθινούς.

Τους συμμετέχοντες υποδέχθηκαν οι Messolonghi by Locals, οι οποίοι τους συνόδευσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μεταφέροντάς τους στην αυθεντική πλευρά του τόπου μέσα από τοπικές αφηγήσεις, μικρές ιστορίες και εμπειρίες που ανέδειξαν τον χαρακτήρα και τη μοναδικότητα του Μεσολογγίου. Από τον παραδοσιακό φούρνο της κυρίας Αντωνίας και το Μουσείο Άλατος, μέχρι τη βαρκάδα στη λιμνοθάλασσα και το beer seminar πάνω στην προβλήτα, κάθε σημείο της διαδρομής αποτέλεσε μια βιωματική σύνδεση με τον τόπο και τη φιλοσοφία της ΑΛΦΑ με Θαλασσινό Αλάτι.

Η ημέρα κορυφώθηκε στις πελάδες, εκεί όπου η ελληνική φύση έγινε σκηνικό και η ΑΛΦΑ με Θαλασσινό Αλάτι συνόδευσε ιδανικά τοπικές γεύσεις, σε ένα τραπέζι γεμάτο χαρακτήρα, παράδοση και μυρωδιές του τόπου. Ήταν μια εμπειρία που άγγιξε όλες τις αισθήσεις — η αλμύρα στον αέρα, η νοστιμιά του φαγητού, η αυθεντικότητα στις ανθρώπινες στιγμές.

Η ΑΛΦΑ με Θαλασσινό Αλάτι, μια δροσιστική και αναβαθμισμένη lager, παραμένει πιστή στην αυθεντική της ταυτότητα, αναδεικνύοντας τη σημασία του τόπου, της πρώτης ύλης και της μνήμης.

Με αυτό το ταξίδι, η ΑΛΦΑ δεν χάραξε απλώς μια διαδρομή. Μας θύμισε τι σημαίνει να μοιράζεσαι – ένα τραπέζι, μια ιστορία, μια μπύρα. Γιατί, τελικά, μια στιγμή αρκεί…

Αρκεί να έχει μέσα της λίγο αλάτι.