Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 50χρονος οδηγός ταξί, σύντροφος της 32χρονης μητέρας, ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση των δύο παιδιών της, στη Λάρισα. Ο ίδιος αρνείται τις πράξεις που του καταλογίζονται, ωστόσο τα δύο παιδιά έχουν υποδείξει αυτόν ως τον άνθρωπο που προκάλεσε τα σημάδια με τσιγάρο στο σώμα τους.

Την ίδια ώρα, ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία μεταφοράς της 32χρονης από τη Λάρισα στις φυλακές Κορυδαλλού. Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Τα δύο μικρά παιδιά μένουν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Λάρισας και δέχονται τη φροντίδα των γιατρών και του προσωπικού. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βρεθεί δομή η οποία μπορεί να φιλοξενήσει το 5χρονο αγόρι και το 6χρονο κορίτσι. Βέβαια, τις τελικές αποφάσεις αναμένεται να τις λάβει η Εισαγγελία Ανηλίκων Λάρισας που είναι και η αρμόδια Αρχή για να τρέξει τη διαδικασία.

Η Λάρισα δυστυχώς δεν διαθέτει δομή για να φιλοξενήσει τέτοια περιστατικά. Στο πλαίσιο αυτό σήμερα η εισαγγελέας Ανηλίκων Ευτυχία Μελετοπούλου ανέλαβε πρωτοβουλία για τις πρώτες επαφές με τον περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα και τον δήμαρχο Θανάση Μαμάκο με θέμα την εξεύρεση κονδυλίων και κατάλληλου χώρου.