Λάρισα: Άνδρας έβαλε στο... μάτι υποκατάστημα τράπεζας και πραγματοποιούσε προειδοποιητικά τηλεφωνήματα - Πώς τον συνέβαλαν
Το τεράστιο λάθος που οδήγησε στη σύλληψη του δράστη
Ο άνδρας πραγματοποιούσε προειδοποιητικά τηλεφωνήματα σε συγκεκριμένο υποκατάστημα τράπεζας στη Λάρισα για δήθεν τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών

Στο… μάτι είχε βάλει συγκεκριμένο υποκατάστημα τράπεζας στη Λάρισα ένας άνδρας, ο οποίος έκανε τηλεφωνήματα για δήθεν τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών. Ο νεαρός άνδρας είχε πραγματοποιήσει συνολικά τρία προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για δήθεν τοποθέτηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στο συγκεκριμένο υποκατάστημα. Τα δύο πρώτα τηλεφωνήματα σημειώθηκαν στις 16 Απριλίου 2025 και στις 8 Μαΐου 2025, ενώ το τελευταίο σημειώθηκε χθες, Δευτέρα.
Διαβάστε: Ζάκυνθος: Πώς έγινε η δολοφονία της συμβολαιογράφου - "Η δουλειά που στράβωσε" και τα στοιχεία που οδήγησαν στους δράστες
Ωστόσο, έκανε ένα τεράστιο λάθος που οδήγησε στη σύλληψη του. Χρησιμοποίησε κινητό τηλέφωνο που συνέχισε να έχει ενεργοποιημένο και να το έχει στην κατοχή του, μετά τα τηλεφωνήματα.
Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έφτασαν στα ίχνη του δράστη, τον οποίο και συνέλαβαν χθες, Δευτέρα, και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Πλημμελειοδικών Λάρισας με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων.
Διαβάστε: Ζάκυνθος: Πώς έγινε η δολοφονία της συμβολαιογράφου - "Η δουλειά που στράβωσε" και τα στοιχεία που οδήγησαν στους δράστες
Λάρισα: Το τεράστιο λάθος που οδήγησε στη σύλληψη του δράστη
Ωστόσο, έκανε ένα τεράστιο λάθος που οδήγησε στη σύλληψη του. Χρησιμοποίησε κινητό τηλέφωνο που συνέχισε να έχει ενεργοποιημένο και να το έχει στην κατοχή του, μετά τα τηλεφωνήματα.Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έφτασαν στα ίχνη του δράστη, τον οποίο και συνέλαβαν χθες, Δευτέρα, και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Πλημμελειοδικών Λάρισας με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων.