Συγκλονίζει η μαρτυρία μίας από τις γυναίκες που τραυματίστηκαν σοβαρά στο τροχαίο που σημειώθηκε στο Χαλάνδρι, όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε με δύναμη πάνω σε στάση λεωφορείου, τραυματίζοντας τρεις γυναίκες, τη μία σε κρίσιμη κατάσταση.

Μιλώντας στο Mega, η τραυματίας περιέγραψε τις δραματικές στιγμές: «Εγώ κοίταγα μήπως έρθει το λεωφορείο και είδα μόνο το αμάξι να στρίβει κατά πάνω μας. Πρόλαβα να σηκώσω τα πόδια μου γιατί καθόμουν και με χτύπησε το αμάξι με το παρμπρίζ». Και συνέχισε: «Η μία ήταν όρθια. Αυτή που είναι σοβαρά τραυματισμένη είναι η όρθια που εγκλωβίστηκε ανάμεσα στην κολώνα και το αμάξι. Η άλλη κοπέλα καθόταν δίπλα μου, νομίζω, και έχει κάποιες μελανιές. Χτύπησε στο πλευρό του αυτοκινήτου».


Χαλάνδρι: Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 45χρονος οδηγός να είχε πρόθεση

Η υπόθεση έχει ανατεθεί στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος αντί της Τροχαίας, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 45χρονος οδηγός ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο του αδελφού του να είχε πρόθεση να μιμηθεί παρόμοιες επιθέσεις που έχουν σημειωθεί στο εξωτερικό. Βίντεο από κάμερες ασφαλείας δείχνει τον δράστη να περνάει πρώτα από τη στάση, να κάνει αναστροφή και στη συνέχεια να επιταχύνει προς τους πολίτες.

Ο 45χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος και είχε παλαιότερα νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα το 2014. Οι αρχές εξετάζουν εάν λάμβανε την απαιτούμενη φαρμακευτική αγωγή. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή.