Πανελλήνιες Εξετάσεις 2025: Πρεμιέρα εξετάσεων για τα ΕΠΑΛ
Πρώτο μάθημα τα Νέα Ελληνικά
Ξεκινούν σήμερα, Σάββατο (31/5) οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ, με πρώτο μάθημα τα Νέα Ελληνικά

Αρχή Πανελληνίων Εξετάσεων σήμερα, Σάββατο (31/5), για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ, που διεκδικούν μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, 2025-2026. Οι υποψήφιοι εξετάζονται στα Νέα Ελληνικά, το οποίο είναι μάθημα Γενικής Παιδείας.
Υπενθυμίζεται, ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2025 για τους υποψήφιους των ΓΕΛ άρχισαν χθες, Παρασκευή 30 Μαΐου, με την εξέταση στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.
Οι υποψήφιοι δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους:
Υπενθυμίζεται, ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2025 για τους υποψήφιους των ΓΕΛ άρχισαν χθες, Παρασκευή 30 Μαΐου, με την εξέταση στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2025: Πρεμιέρα εξετάσεων για τα ΕΠΑΛ - Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι
Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στο εξεταστικό κέντρο θα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά:- Δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο
- Δελτίο εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων
- Στυλό μπλε ή μαύρου χρώματος (απαγορεύεται η χρήση μολυβιού, εκτός αν προβλέπεται από τις οδηγίες των θεμάτων)
- Γόμα και ξύστρα
- Γεωμετρικά όργανα (όπου απαιτούνται)
- Μπουκαλάκι με νερό ή χυμό
- Ρολόι χειρός (όχι smartwatch)
Οι υποψήφιοι δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους:
- Βιβλία, τετράδια, σημειώσεις
- Διορθωτικό υγρό ή ταινία (blanco)
- Κινητά τηλέφωνα ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές επικοινωνίας και υπολογισμού