Το βράδυ του Σαββάτου (31/5) στον Πύργο, η Αστυνομία προχώρησε σε έξι προσαγωγές μετά από καταδίωξη ανηλίκων που εμπλέκονταν σε συμπλοκή. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο patrisnews, η ένταση ξεκίνησε όταν δύο ομάδες νεαρών συνεπλάκησαν μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην κεντρική πλατεία, προκαλώντας αναστάτωση και ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.


Πύργος: Οι αστυνομικές αρχές επενέβησαν άμεσα και προχώρησαν σε προσαγωγές

Οι περίοικοι ειδοποίησαν άμεσα τις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο δυνάμεις της Ομάδας ΔΙΑΣ, της Τροχαίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου. Μόλις οι νεαροί είδαν τους αστυνομικούς, τράπηκαν σε φυγή, ξεκινώντας καταδίωξη στους δρόμους της πόλης.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να προσάγουν έξι από τους εμπλεκόμενους στην περιοχή Χαλικιάτικα. Οι έρευνες για το περιστατικό συνεχίζονται προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια και η εμπλοκή των νεαρών.