Μηχανική βλάβη παρουσίασε σήμερα (3/6) το πλοίο Super Star κατά τη διάρκεια χειρισμών για την πρόσδεσή του στο λιμάνι της Αλοννήσου. Το λιμενικό ενημερώθηκε ότι το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο παρουσίασε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή. Στο Super Star, που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι του Βόλου για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο με επιστροφή, επέβαιναν 98 επιβάτες, 9 αυτοκίνητα και 7 φορτηγά.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του και στη συνέχεια, κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, του χορηγήθηκε άδεια για την εκτέλεση ενός μεμονωμένου πλου, κενό φορτίου και επιβατών, για το λιμάνι του Βόλου.

Οι 71 επιβάτες που ανέμεναν στο λιμάνι της Αλοννήσου, ταξίδεψαν στους προορισμούς τους με το «SpeedRunner JET II» και με το «Ιωλκός».