Την έντονη ανησυχία του για τη λειψυδρία και τα αποθέματα νερού στο Λεκανοπέδιο Αττικής εξέφρασε ο γενικός γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πέτρος Βαρελίδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1Ο κ. Βαρελίδης προειδοποίησε πως το διαθέσιμο νερό επαρκεί μόλις για τα επόμενα 2,5 με 3 χρόνια, τονίζοντας την ανάγκη για λήψη πρόσθετων μέτρων, την ώρα που ήδη είναι σε εξέλιξη η υλοποίηση κάποιων. 

Διαβάστε: Λειψυδρία: Το χρονικό μιας κρίσης χωρίς λύσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση - Αντιπαραθέσεις, κονδύλια, παραιτήσεις και μια Κέρκυρα σε "αφυδάτωση"


Προειδοποίηση για τη λειψυδρία του γ.γ. Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων στα Παραπολιτικά 90,1  

«Τα αποθέματα νερού στο λεκανοπέδιο επαρκούν για άλλα 2,5 έως 3 χρόνια, θα πρέπει να ληφθούν πρόσθετα μέτρα, κάποια από τα οποία είναι σε εξέλιξη», δήλωσε χαρακτηριστικά στα Παραπολιτικά 90,1 ο γενικός γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πέτρος Βαρελίδης. Ο κ. Βαρελίδης απέδωσε το πρόβλημα στην ανομβρία που συνεχίστηκε για τρίτη χρονιά. Σε ό,τι αφορά τα νησιά, απάντησε πως το πρόβλημα είναι χρόνιο και τόνισε πως είναι σύνθετες οι λύσεις ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.