Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη διευθύντρια Λυκείου έπειτα από μήνυση γονέα - Δεν άφησε μαθήτρια να δώσει Πανελλήνιες με ακουστικό βαρηκοΐας
Οι Αρχές συνέλαβαν τη διευθύντρια
Μήνυση στη διευθύντρια του σχολείου κατέθεσε γονέας λόγω καθηγήτριας που μηδένισε το γραπτό μαθήτριας επειδή φορούσε ακουστικά βαρηκοΐας

Σάλος προκλήθηκε στη Θεσσαλονίκη με επιτηρήτρια που μηδένισε γραπτό μαθήτριας κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων σήμερα το πρωί επειδή φορούσε ακουστικά.
Μετά το συμβάν, έξαλλος μετέβη στο σχολείο ο γονέας της μαθήτριας και διαπληκτίστηκε έντονα με τη διευθύντρια του εξεταστικού κέντρου, καθώς το ακουστικό -όπως είπε- είναι βαρηκοΐας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο γονέας μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ώστε να υποβάλει μήνυση και οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της διευθύντριας.
Διαβάστε: Πανελλήνιες 2025: Μηδενίστηκαν δύο γραπτά στο Ηράκλειο εξαιτίας... κινητού
Σύμφωνα με το voria.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Τριλόφου.Ακόμη δεν έχει γνωστό αν και η εκπαιδευτικός έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του γονέα.