Ναύπακτος: Τουρίστες ακολούθησαν το GPS και κατέληξαν να κατεβούν με το αυτοκίνητο τα σκαλιά του κάστρου
Δεν τραυματίστηκε κανείς
Το αυτοκίνητο κατέβηκε τα σκαλιά του κάστρου της Ναυπάκτου και τελικά έμεινε σε μια απότομη κλίση, σχεδόν κρεμασμένο στον αέρα

Τουρίστες από το εξωτερικό που επισκέφθηκαν τη Ναύπακτο για να δουν το ιστορικό κάστρο της πόλης βρέθηκαν σε απρόβλεπτη περιπέτεια. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ακολούθησε τις οδηγίες του GPS, το οποίο του έδειχνε ότι ο δρόμος που έπρεπε να πάρει ήταν σε εκείνο το σημείο της πόλης, παρότι στην πραγματικότητα υπήρχαν σκάλες και όχι δρόμος.
Καθώς ο οδηγός προχώρησε, το αυτοκίνητο κατέβηκε τα σκαλιά και τελικά έμεινε «κολλημένο» σε μια απότομη κλίση, σχεδόν κρεμασμένο στον αέρα. Ευτυχώς, κανείς από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε, ενώ πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο έσπευσαν να βοηθήσουν και τελικά κατάφεραν να απομακρύνουν το όχημα από εκεί.