Φωτιά στο Μάτι: Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, o φυγόποινος πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ
Του είχε επιβληθεί 5ετής κάθειρξη
Στα χέρια των Αρχών ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ, που καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση για την πυρκαγιά στο Μάτι και καταζητούνταν μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται πλέον ο Ιωάννης Φωστιέρης, ο πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ (Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων), ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών για την τραγωδία από τη φονική φωτιά στο Μάτι
Ο Φωστιέρης συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (13/56) στην Ανάβυσσο, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των διωκτικών Αρχών. Πρόκειται για έναν από τους καταδικασθέντες στην πολύκροτη δίκη για την πυρκαγιά του 2018, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 104 άνθρωποι.
Μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, ο Φωστιέρης δεν εμφανίστηκε και έκτοτε καταζητούνταν. Η ποινή που του είχε επιβληθεί ήταν πέντε χρόνια κάθειρξης, χωρίς τη δυνατότητα εξαγοράς, γεγονός που σήμαινε την άμεση φυλάκισή του.
Στην Ανάβυσσο η σύλληψη του Ιωάννη Φωστιέρη
Ο Φωστιέρης συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (13/56) στην Ανάβυσσο, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των διωκτικών Αρχών. Πρόκειται για έναν από τους καταδικασθέντες στην πολύκροτη δίκη για την πυρκαγιά του 2018, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 104 άνθρωποι.Μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, ο Φωστιέρης δεν εμφανίστηκε και έκτοτε καταζητούνταν. Η ποινή που του είχε επιβληθεί ήταν πέντε χρόνια κάθειρξης, χωρίς τη δυνατότητα εξαγοράς, γεγονός που σήμαινε την άμεση φυλάκισή του.