Σοκ και οργή έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από την Κρήτη, με ένα άνδρα να έχει δέσει άλογο με σχοινί και να το σέρνει με το αυτοκίνητό του. Ειδικότερα, το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο δρόμο προς Αρχάνες, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Διαβάστε: Μεγάλη φωτιά στο Λασίθι: Ήχησε το 112 για τους κατοίκους σε Κρυά και Σητεία - Στη μάχη και εναέρια μέσα

Σύμφωνα με το Creta24 ο ιδιοκτήτης του αλόγου, αδιαφορώντας πλήρως για την ασφάλεια του ζώου, το έδεσε στο πίσω μέρος του αγροτικού αυτοκινήτου του και διένυσαν έτσι άγνωστη απόσταση.

Το σκηνικό, όπως ήταν φυσικό, δημιούργησε πανικό και στους διερχόμενους οδηγούς τόσο για την ασφάλεια του αλόγου, το οποίο έδειχνε να χάνει τον βηματισμό του και να δυσκολεύεται να ακολουθήσει την πορεία του οχήματος, αλλά και για την πιθανότητα σοβαρού τροχαίου.