Λάρισα: Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας σε Γυμνάσιο - "Ενώ την χτυπούσαν, την τραβούσαν βίντεο και το ανέβασαν στο Instagram”
Πως σημειώθηκε το περιστατικό
Συναγερμός σε Γυμνάσιο του Δήμου Κιλελέρ στη Λάρισα μετά τον ξυλοδαρμό μιας 15χρονης απο συνομήλικές της

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας μεταξύ ανηλίκων έρχεται στο φως, αυτήν τη φορά στην Λάρισα, με θυμα μια 15χρονη μαθήτρια Γυμνασίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μία συμμαθήτριά της, η οποία συνελήφθη απο τις Αρχές, αλλά και δύο ακόμη συμμαθητές που αναζητούνται. Μάλιστα, η 15χρονη κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού της βιντεοσκοπήθηκε και ότι το βίντεο ανέβηκε στη συνέχεια στο Instagram. Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, το περιστατικό αφορά μαθητές σχολείου του Δήμο Κιλελέρ.
Διαβαστε: Εύβοια: Ξυλοδαρμός 16χρονου από δύο συνομηλίκους του - Δέχθηκε επίθεση με γροθιές στο πρόσωπο
Εκεί όπως καταγγέλλει το θύμα, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τη συμμαθήτριά της, στον οποίο φέρεται συμμετείχαν δύο συμμαθητές, ο ένας την κρατούσε για να τη χτυπά η δράστιδα και ο άλλος βιντεοσκοπούσε την πράξη. Μάλιστα, αργότερα, καταγγέλλει ότι το βίντεο αναρτήθηκε στη πλατφόρμα του Instagram με τον καταγεγραμμένο ξυλοδαρμό της. Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη της 15χρονης που καταγγέλλεται για τον ξυλοδαρμό, ενώ αναζητούνται οι δύο συμμαθητές της.
Διαβαστε: Εύβοια: Ξυλοδαρμός 16χρονου από δύο συνομηλίκους του - Δέχθηκε επίθεση με γροθιές στο πρόσωπο
Ξυλοδαρμός σε σχολείο της Λάρισας: "Μου έστελνε απειλητικά μηνύματα - Με χτυπούσαν και με τραβούσαν βίντεο"
Ειδικότερα, η 15χρονη μαθήτρια που καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό απο τις συμμαθήτριές της, είπε στους αστυνομικούς πως η συμμαθήτριά της αρχικά της έστελνε απειλητικά μηνύματα μέσω εφαρμογής στο κινητό της, με αφορμή έναν συμμαθητή τους, ενώ την περασμένη εβδομάδα, μετά το πέρας των γραπτών εξετάσεων, της ζήτησε να βρεθούν σε χώρο δίπλα στο σχολείο.Εκεί όπως καταγγέλλει το θύμα, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τη συμμαθήτριά της, στον οποίο φέρεται συμμετείχαν δύο συμμαθητές, ο ένας την κρατούσε για να τη χτυπά η δράστιδα και ο άλλος βιντεοσκοπούσε την πράξη. Μάλιστα, αργότερα, καταγγέλλει ότι το βίντεο αναρτήθηκε στη πλατφόρμα του Instagram με τον καταγεγραμμένο ξυλοδαρμό της. Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη της 15χρονης που καταγγέλλεται για τον ξυλοδαρμό, ενώ αναζητούνται οι δύο συμμαθητές της.