Χαλκιδική: Κακουργηματική δίωξη στον 19χρονο που προκάλεσε τροχαίο στο Παλιούρι οδηγώντας χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ
Παραμένει υπό κράτηση
Ο 19χρονος παραμένει υπό κράτηση και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή, προκειμένου να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση, για το τροχαίο που προκάλεσε

Κακουργηματική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση ασκήθηκε εις βάρος 19χρονου, ο οποίος ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Παλιούρι Χαλκιδικής, οδηγώντας χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο νεαρός παραμένει υπό κράτηση και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή, προκειμένου να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση.
Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στις 20:00, στον κεντρικό δρόμο που συνδέει τα Νέα Μουδανιά με το Παλιούρι. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το όχημα που οδηγούσε ο 19χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος. Από τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο του 19χρονου εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου, στην οποία εκείνη την ώρα βρίσκονταν επιβάτες.
Από το τροχαίο τραυματίστηκαν συνολικά έξι άτομα. Ένας 17χρονος και μία 25χρονη μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου νοσηλεύονται, χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Άλλα τέσσερα άτομα υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς και επισκέφθηκαν προληπτικά το Κέντρο Υγείας της περιοχής.
Η αστυνομική προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία, καθώς αναδεικνύει για ακόμη μία φορά τους σοβαρούς κινδύνους της ανεξέλεγκτης και παράνομης οδήγησης.
To χρονικό του ατυχήματος στο Παλιούρι Χαλκιδικής
Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στις 20:00, στον κεντρικό δρόμο που συνδέει τα Νέα Μουδανιά με το Παλιούρι. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το όχημα που οδηγούσε ο 19χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος. Από τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο του 19χρονου εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου, στην οποία εκείνη την ώρα βρίσκονταν επιβάτες.Από το τροχαίο τραυματίστηκαν συνολικά έξι άτομα. Ένας 17χρονος και μία 25χρονη μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου νοσηλεύονται, χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Άλλα τέσσερα άτομα υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς και επισκέφθηκαν προληπτικά το Κέντρο Υγείας της περιοχής.
Η αστυνομική προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία, καθώς αναδεικνύει για ακόμη μία φορά τους σοβαρούς κινδύνους της ανεξέλεγκτης και παράνομης οδήγησης.