Σοβαρή, αλλά όχι επικίνδυνη για τον οφθαλμό του, είναι η πληγή του 19χρονου μαθητευόμενου εργαζόμενου, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της έκρηξης που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (18/6) στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Σερρών.

Διαβάστε: Σέρρες: Με βαρύ τραύμα στον οφθαλμό ο ένας από τους δύο τραυματίες από την έκρηξη στο νεκροτομείο

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr, τον 19χρονο παρακολουθούν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης γιατροί προερχόμενοι από τις κλινικές πλαστικής χειρουργικής, οφθαλμολογίας και ΩΡΛ και όλα δείχνουν ότι το τραύμα είναι ζήτημα ημερών να αναταχθεί, πάντα υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα του ιατρικού προσωπικού.

Σέρρες: Έκρηξη στο νεκροτομείο του νοσοκομείου

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης 18/06 στο νοσοκομείο των Σερρών το μεσημέρι της Τετάρτης 18/6, καθώς σημειώθηκε έκρηξη, κατά τη διάρκεια τεχνικών εργασιών. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν δύο άτομα που εργάζονταν στον χώρο και φέρουν εγκαύματα. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, γίνεται λόγος για έκρηξη φιάλης στο μηχανοστάσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προκλήθηκε εκτεταμένη φωτιά στον χώρο, ωστόσο στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Ο δεύτερος τραυματίας εργαζόμενος έχει μόνον ελαφρά τραύματα, ενώ ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, διέταξε ήδη τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης (ΕΔΕ), προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες και οι αιτίες υπό τις οποίες εκδηλώθηκε η έκρηξη στο πρώτο υπόγειο του νοσοκομείου Σερρών.