Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 23χρονο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (18/6) στην οδό Καταρραχίου στον Πύργο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με συνέπεια το όχημα να προσκρούσει με σφοδρότητα σε δέντρο.

Διαβάστε: Πύργος: Μεθυσμένος απειλούσε με μαχαίρι πολίτες και αστυνομικούς

Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή, που το αυτοκίνητο καταστράφηκε, ενώ ο 23χρονος εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας Πύργου, πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ, για τον απεγκλωβισμό του τραυματία οδηγού.

pyrgos-23xronos-tragodia-gamos2
pyrgos-23xronos-tragodia-gamos3
pyrgos-23xronos-tragodia-gamos4
pyrgos-23xronos-tragodia-gamos5

Πύργος: Τραυματίστηκε θανάσιμα ο 23χρονος

Λίγα λεπτά αργότερα, 23χρονος απεγκλωβίστηκε βαριά τραυματισμένος και διακομίστηκε με το ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη και ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα, διενεργούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Πύργου.