Τι δήλωσε η γυναίκα του αστυνομικού της Βουλής για τη νέα της ζωή μακριά από τον σύζυγό της
Οι μάρτυρες φοβούνται να καταθέσουν
Η σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση των ανήλικων παιδιών τους, εξήγησε πως νιώθει για τη νέα της ζωή μακριά από τον άντρα της

Η σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής που κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης για τις κατηγορίες σωματικής βλάβης και σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος των ανήλικων παιδιών τους, μίλησε για τη νέα της ζωή με το νέο της μωράκι και μακριά από τον άντρα της.
Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι, θα συναντηθεί ξανά στις δικαστικές αίθουσες. Η γυναίκα, η οποία είναι εξίσου κατηγορούμενη στην υπόθεση κακοποίησης των παιδιών τους, δεν είχε προφυλακιστεί λόγω της εγκυμοσύνης της, ενώ παρέμεινε εκτός φυλακής και μετά τη γέννηση του πέμπτου παιδιού τους. Σύμφωνα με δηλώσεις της σε εκπομπή του «Star» εξήγησε πως πλέον δεν αισθάνεται φόβο και μεγαλώνει το νεογέννητο παιδάκι της με ηρεμία, ενώ παρακολουθείται από ψυχολόγο.
Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πρώτη φορά στο σπίτι μου δεν υπάρχει φόβος. Μεγαλώνω το νεογέννητο παιδί μου με την υποστήριξη και τη φροντίδα των γονιών μου. Πηγαίνω κάθε εβδομάδα σε ψυχολόγο της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και σε Κέντρο Υποστήριξης Κακοποιημένων Γυναικών. Κάνω ψυχοθεραπεία με τη καθοδήγηση ψυχιάτρου. Ο εσωτερικός μου κόσμος ήταν κατεστραμμένος. Αγωνίζομαι να επανέλθω. Η δύναμή μου είναι τα παιδιά μου, το κίνητρο ζωής μου. Μου λείπουν πάρα πολύ όλα τους, θα ήθελα πολύ να τα είχα εδώ μαζί μου. Να ήμασταν όλοι καλά, χωρίς κανένα φόβο και χωρίς τρόμο στη ζωή μας».
Αστυνομικός Βουλής: «Οι μάρτυρες τον φοβούνται, δεν πάνε να καταθέσουν»
Παράλληλα, η σύζυγος συνέχισε τις δηλώσεις της υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν μάρτυρες που μπορούν να επιβεβαιώσουν τις κακοποιήσεις, ωστόσο φοβούνται ότι ο αστυνομικός θα τους κάνει κακό σε περίπτωση που αποφυλακιστεί: «Σε λίγες ημέρες θα γίνουν τα δικαστήρια. Τρέμω στην ιδέα και μόνο ότι θα βρεθώ στον ίδιο χώρο με τον κακοποιητή μας. Φοβάμαι πολύ. Πριν λίγες ημέρες σε πειθαρχικό της αστυνομίας μου ζήτησαν να πάω κάποιον μάρτυρα για να αναφέρει την κακοποίηση που δεχόμασταν. Πήγαν κάποια άτομα, αλλά είναι και πολλά άλλα που τα γνωρίζουν, αλλά δεν πήγαν να καταθέσουν γιατί τον φοβούνται. Μου λένε ότι αν βγει από τη φυλακή φοβόμαστε μη μας σκοτώσει. Όλοι μου λένε γιατί δεν το έλεγες τόσο καιρό αυτό που βίωνες. Τώρα, όμως, που ζητάω από όλους αυτούς βοήθεια, ζητώντας τους να περιγράψουν αυτά που ξέρουν ότι βίωνα εγώ και τα παιδιά, οι περισσότεροι φοβούνται και κάνουν πίσω».
Σημειώνεται ότι στις 30 Ιουνίου θα εκδικαστεί η πρώτη μήνυση που υπέβαλε η γυναίκα για τον ξυλοδαρμό της ίδιας, ενώ στις 27 Ιουνίου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η μήνυση για την κακοποίησή της.