Έναν καθηγητή καρδιοχειρουργικής συνέλαβαν αστυνομικοί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας αφού πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να παίρνει φακελάκι από συγγενή ασθενούς για να τον χειρουργήσει. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο γιατρός που διδάσκει και στην Ιατρική Σχολή Λάρισας, ζήτησε από τον συγγενή περί τις 2.500 ευρώ για να χειρουργήσει τον ασθενή.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Γιατρός μεγάλου νοσοκομείου καταδικάστηκε δεύτερη φορά για "φακελάκι" - "Έβαλα τα χρήματα στην τσέπη για να του τα πάω πίσω"

Ωστόσο, το όλο περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία και τα στελέχη του τμήματος εσωτερικών υποθέσεων επιλήφθηκαν. Έτσι, συνέλαβαν τον γνωστό καρδιοχειρουργό με προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους 2.500 ευρώ. Σήμερα ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λάρισας, ενώ ήδη η Διοίκηση της Ιατρικής Σχολής προχώρησε στην απομάκρυνση και αντικατάστασή του.