Σούδα: Ακαριαίος θάνατος για 53χρονο έξω από το καράβι - Ταξίδευε για λόγους υγείας στην Αθήνα
Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε
Ο 53χρονος Σφακιανός έπαθε ανακοπή και δεν πρόλαβε να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής, για να έρθει στην Αθήνα για λόγους υγείας

Άτυχος στάθηκε ένας 53χρονος από τα Σφακιά, ο οποίος έπαθε ανακοπή καρδιάς κι έχασε τη ζωή του το βράδυ της Δευτέρας (23/6) στο λιμάνι της Σούδας, ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε τελικά να επιβιβαστεί σε αυτό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, στο σημείο έσπευσε ασθενόφορο του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μετέφερε τον 53χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τον άτυχo άνδρα συνόδευε στο ταξίδι συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο ήταν κι αυτό που άμεσα κάλεσε σε βοήθεια.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, όπως προβλέπεται σε περιστατικά αιφνίδιου θανάτου.
Σούδα: Ακαριαίος θάνατος για 53χρονο έξω από το καράβι
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, στο σημείο έσπευσε ασθενόφορο του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μετέφερε τον 53χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τον άτυχo άνδρα συνόδευε στο ταξίδι συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο ήταν κι αυτό που άμεσα κάλεσε σε βοήθεια.Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, όπως προβλέπεται σε περιστατικά αιφνίδιου θανάτου.