Μεγάλη φωτιά μαίνεται στην περιοχή Αχλάδι στη Στυλίδα κοντά στην παλιά εθνική οδό Λαμίας - Βόλου, με την Πυροσβεστική αλλά και την Πολιτική Προστασία να βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή. Λίγο μετά τις 18:00, εστάλη μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους της περιοχής ώστε να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.



Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής στο parapolitika.gr, η φωτιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ για την κατάσβεσή της σηκώθηκαν και οκτώ εναέρια μέσα.


Η πυρκαγιά ξέσπασε, ειδικότερα, σε γεωργική έκταση κυρίως με ελιές και άμεσα κινητοποιήθηκαν 55 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρα τμήματα και 17 οχήματα ενώ συνδράμουν μηχανήματα έργου και υδροφόρες.

Από αέρος επιχειρούν επτά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.



Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για αύριο Τρίτη