Πάτρα: "Φονική" φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα - Απανθρακωμένη εντοπίστηκε μια 80χρονη
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Μία 80χρονη γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη στο διαμέρισμα της στη Πάτρα, ύστερα από φωτιά που είχε ξεσπάσει. Η ηλικιωμένη φέρεται να είχε κινητικά προβλήματα

Απανθρακωμένη βρέθηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στη Πάτρα σήμερα το απόγευμα.
Διαβάστε: Πυρκαγιές: Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου για την Τετάρτη 2 Ιουλίου - Ποιες περιοχές βρίσκονται σε "πορτοκαλί συναγερμό"
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «tempo24news», φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην οδό Κορυτσάς, κοντά στο Σκαγιοπούλειο. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν άμεσα, ωστόσο στο διαμέρισμα εντόπισαν την 80χρονη. Η άτυχη γυναίκα φέρεται να είχε κινητικά προβλήματα.
Να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο διαμέρισμα, ακούστηκαν μικροεκρήξεις.