Ηράκλειο: 69χρονη έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης - Έδωσε 3.700 ευρώ για... επίδομα 280 ευρώ
Ακόμα ένα θύμα τηλεφωνικής απάτης
Νέα τηλεφωνική απάτη στο Ηράκλειο με θύμα 69χρονη - Της υποσχέθηκαν επίδομα 280 ευρώ και της πήραν 3.700

Ακόμη ένα περιστατικό τηλεφωνικής απάτης καταγράφηκε στο Ηράκλειο, με θύμα μια 69χρονη γυναίκα, η οποία κατήγγειλε πως ένας άγνωστος άνδρας την προσέγγισε τηλεφωνικά, προσποιούμενος τον λογιστή της, και της ζήτησε το ποσό των 3.700 ευρώ προκειμένου –όπως της είπε– να «διευθετήσει» την έκδοση επιδόματος ύψους... 280 ευρώ. Δυστυχώς, η γυναίκα, παραπλανημένη από την πειστική προσέγγιση του δράστη, του παρέδωσε το χρηματικό ποσό, με αποτέλεσμα να πέσει θύμα της απάτης.
Διαβάστε: Ηλεία: Παρίστανε τον λογιστή, την επισκέφθηκε και της έκλεψε τα κοσμήματα - Θύμα απάτης μια 73χρονη
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, την ενημέρωσε πως συνεργός του θα περάσει από το σπίτι της με μηχανάκι για να παραλάβει τα χρήματα. Η γυναίκα, παραδομένη στη χειραγώγηση του απατεώνα, παρέδωσε το ποσό όπως της ζητήθηκε. Αργότερα, όταν αντιλήφθηκε την απάτη, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Διαβάστε: Ηλεία: Παρίστανε τον λογιστή, την επισκέφθηκε και της έκλεψε τα κοσμήματα - Θύμα απάτης μια 73χρονη
Τηλεφωνική απάτη στο Ηράκλειο: Έδωσε 3.700 ευρώ για... επίδομα 280 ευρώ
Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης (27/6), ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ηλικιωμένη και της είπε ότι δικαιούται επίδομα ύψους 280 ευρώ. Για να προχωρήσουν οι «απαραίτητες διαδικασίες», της ζήτησε να μεταβεί σε ΑΤΜ και να αναλάβει το ποσό των 3.700 ευρώ, δήθεν για έξοδα και διεκπεραιώσεις.Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, την ενημέρωσε πως συνεργός του θα περάσει από το σπίτι της με μηχανάκι για να παραλάβει τα χρήματα. Η γυναίκα, παραδομένη στη χειραγώγηση του απατεώνα, παρέδωσε το ποσό όπως της ζητήθηκε. Αργότερα, όταν αντιλήφθηκε την απάτη, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.