Στο νοσοκομείο κατέληξε 53χρονος ιερέας, μετά από άγριο επεισόδιο που σημειώθηκε σε πανηγύρι στην Κορινθία το βράδυ του Σαββάτου 5 Ιουλίου.

Διαβάστε: Τρόμος στο Αγρίνιο: Συνελήφθη 65χρονος που πυροβολούσε πάνω από τα κεφάλια παιδιών


Κορινθία: Πώς ξεκίνησε ο καβγάς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 12 το βράδυ, όταν δύο άντρες από διπλανές παρέες, εμφανώς μεθυσμένοι αρχικά λογομάχησαν και στη συνέχεια ενεπλάκησαν σε άγριο καβγά με μπουνιές, κλωτσιές και σπρωξίματα.

Τότε, ένας 53χρονος κληρικός πατέρας 2 παιδιών που βρισκόταν στο πανηγύρι με την παπαδιά του αποπειράθηκε να μπει στη μέση να τους χωρίσει, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην τα καταφέρνει, αλλά να τρώει τελικά και ξύλο, μιας και δέχτηκε στο πρόσωπο και στον αυχένα δύο σοβαρά χτυπήματα. Ακόμα, του έσκισαν τα ράσα.

Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος διοργάνωσης του πανηγυριού στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ο ιερέας κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διέμεινε το βράδυ για εξετάσεις. Ωστόσο, την επόμενη μέρα αναχώρησε με την οικογένειά του για την Αθήνα μιας και υπηρετεί ως εφημέριος σε ενορία της Αττικής.

Πηγή: ekklisiaonline.gr