Ηράκλειο: Ελεύθερος ο 23χρονος Πορτογάλος που ασέλγησε σε 22χρονο Γερμανό
Του επιβλήθηκε μόνο χρηματικό πρόστιμ
Ελεύθερος αφέθηκε ο 23χρονος Πορτογάλος που κατηγορήθηκε για βιασμό σε ξενοδοχείο της Σταλίδας, μετά από την απολογία του στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου η υπόθεση βιασμού που καταγγέλθηκε σε ξενοδοχείο της Σταλίδας, με εμπλεκόμενους δύο τουρίστες, έναν 23χρονο από την Πορτογαλία και έναν 22χρονο από τη Γερμανία.
Ο 23χρονος Πορτογάλος, ο οποίος συνελήφθη άμεσα μετά την καταγγελία και κατηγορήθηκε για βιασμό, οδηγήθηκε το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για να απολογηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.
Όπως αναφέρει το neariti.gr, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, με μοναδική ποινική συνέπεια την επιβολή χρηματικού προστίμου. Δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι ή άλλου τύπου μέτρα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε ανακουφισμένος με την έκβαση της υπόθεσης μετά την ανακοίνωση της απόφασης.
Ο 23χρονος Πορτογάλος, ο οποίος συνελήφθη άμεσα μετά την καταγγελία και κατηγορήθηκε για βιασμό, οδηγήθηκε το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για να απολογηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.
Κρήτη: Κανένας περιοριστικός όρος δεν επιβλήθηκε στον Πορτογάλο
Όπως αναφέρει το neariti.gr, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, με μοναδική ποινική συνέπεια την επιβολή χρηματικού προστίμου. Δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι ή άλλου τύπου μέτρα.Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε ανακουφισμένος με την έκβαση της υπόθεσης μετά την ανακοίνωση της απόφασης.